Transportrollers

Voor iedere logistieke toepassing de juiste transportroller

Norah Plastics heeft een breed assortiment standaard transportrollers geschikt voor iedere situatie. Onze transportrollers worden namelijk net zo veelzijdig ingezet als onze kunststof bakken. Van extra grote dollies voor het in één keer verhuizen van een schap archiefmappen tot een lichtgewicht dolly voor in de achterbak van uw auto. U verplaatst in één beweging een hele stapel euronorm bakken makkelijk van A naar B.

Van gladde, sterke onderzetwagens uit PE materiaal voor in koelvriesruimtes en hygiënische (werk)omgevingen tot antistatische trolleys voor het werken in clean rooms en andere ESD gevoelige vertrekken. Met onze jarenlange ervaring zijn we u graag tot dienst met het zoeken naar de meest geschikte transportroller

 

Euronorm transportrollers

Voor de standaard euronorm transportrollers houden wij frames in 5 kleuren op voorraad. Deze kunnen we voorzien van diverse vorken en wielen afhankelijk van de vereiste draagcapaciteit en type ondergrond waar ze ingezet gaan worden. Daarnaast kunt u kiezen uit transportrollers met opstaande randen, zogenaamde binnenvallende transportrollers en overvallende transportrollers, waar de bak op de dollie staat.

De meest voorkomende transportroller heeft een afmeting van 600×400 mm, een kwart euro pallet. Direct leverbare euronorm uitvoeringen zijn:

  • 400×300 mm
  • 600×400 mm
  • 800×600 mm
  • 1200×800 mm

Ook het monteren van losse wielen kan al een effectieve manier zijn om een euronorm pallet of palletbox makkelijker verplaatsbaar te maken. U heeft ook hier een ruime keuze aan wielen; kunststof, staal of rubber, met richtingvastzetter en/of rem, streeploos, etc.

Voor afwijkende maten kijkt u bij onze maatwerk of branche specifieke onderzetwagens. Wilt u iets anders? Wij denken graag met u mee!

euro transportroller

Maatwerk transportrollers

Uit kunststof plaatmateriaal zagen, lassen en assembleren we transportrollers in alle bedenkbare maten en uitvoeringen. Kruisvormige transportrollers voor tussen een grootvolume bak op poten of ronde rollers voor onder tonnen en vaten. Op deze manier vinden wij voor ieder type bak, palletbox, kunststof vat of container een bijpassende roller of onderstel.

Voor het maken van onderstellen en onderzetwagens voor de voedingsbranche kiezen we voor levensmiddelenechte kunststof (HMPE) van min. 15 mm dik. Met een belastbaarheid tot 500 kg (afhankelijk van de verdeling op het draagvlak) zijn deze onderzetwagens en onderstellen populair in vele branches.

maatwerk transportrollrs

Stalen transportrollers

In de voedingsmiddelen branche zijn naast de hygiënische kunststof transportrollers ook stalen of RVS transportrollers in omloop. Speciaal voor de brood en banketbranche leveren we RVS trolleys voor de Broban bakken en voor de vleesverwerkende industrie een kantelbare roller. Ook het lassen van een maatwerk onderstel of verrijdbaar rek geheel uit staal behoort tot onze mogelijkheden.

Gerelateerde pagina’s