Thermobox met eten
Thermoboxen op elkaar
Isolatiebox met eurovleeskrat

Isolatieboxen

In de voedingsmiddelenindustrie, farmacie, zorginstellingen, (groot)keukens en gastronomie worden thermoboxen met name ingezet. Deze isolatieboxen houden warme en koude producten zo lang mogelijk op temperatuur. Dit komt door de goede isolerende eigenschappen van het slagvaste EPP (Expanded Polypropyleen) materiaal waarvan van warmhoudcontainers en koelboxen zijn gemaakt. De thermoboxen kunnen worden gebruikt bij temperaturen van -40 graden Celcius tot +120 graden Celcius. Daarnaast zijn isolatieboxen verbluffend licht van gewicht, waardoor ze erg populair zijn in de catering en horeca.

Wij bieden voor elke toepassing een passende isolatiebox. Zo hebben we thermoboxen en koelboxen in euronorm formaat en bieden we gastronorm isolatieboxen aan voor het warmhouden van gastronormbakken. (GN 1/1 en GN 1/2)

De isolatieboxen zijn onderling stapelbaar op de deksel en passen uitstekend in rolcontainers of op transportrollers. Naast passieve isolatie boxen leveren wij ook actieve thermoboxen. Dit betekent dat ze worden voorzien van warmte- of koelelementen. De inserts voor deze koelelementen en hotplates leveren wij uit voorraad. Daarnaast hebben wij koel- en diepvriesplaten met kleurcoderingen op voorraad en kunnen wij dus direct leveren. Indien u  vragen heeft kunt u natuurlijk altijd een e-mal sturen, of bellen.

 

Isolatiebox met eurovleeskrat

Gerelateerde pagina’s