cateringbak
tranportroller
thermobox

Catering kratten

Catering bakken zijn gemaakt levensmiddelenechte kunststof (PEcop of PPcop) en hebben geperforeerde wanden en bodem waardoor er een goede luchtcirculatie is tijdens het koelen of invriezen. De kratten zijn onderling en met andere Euronorm bakken stapelbaar. De inhoud van de geperforeerde bakken is altijd zichtbaar, wat opslag en transport een stuk overzichtelijker maakt. Bovendien blijft er geen vocht of vuiligheid achter in de kratten.

Geperforeerde stapelbare kratten leveren we in verschillende maatvoeringen en met bijpassende accessoires, zoals vakverdelingen voor kopjes en glazen met diverse afmetingen, bestekbakken, bordenrekken, transportrollers en deksels. Dit maakt het tot een populaire bak voor de catering en voedingsindustrie.

  • Gemaakt van levensmiddelenechte kunststof (PPcop/PEcop)
  • Diverse accessoires beschikbaar als vakverdelingen voor kopjes en glazen met diverse afmetingen, bestekbakken, bordenrekken, transportrollers en deksels
  • Euronorm stapelbaar en palletiseerbaar
  • Inhoud in één oogopslag zichtbaar
  • Goede luchtventilatie tijdens koelen of vriezen
  • Diverse bodem- en wandvariaties
  • Vervaardigd uit 100% te recyclen kunststof
vakverdelingen

Vakverdelingen voor optimaal en overzichtelijk transport.

Voor cateringkratten met bodemmaat 600 x 400 mm leveren we vakverdelingen voor diverse type glazen en serviesgoed. U heeft de keuze uit een reeks van 3 vaste vakverdelingen, voor 15, 24 of 40 vakken. Voor een stabiel transport ligt de onderste vakverdeling op de bodem en klikt u de bovenste vakverdeling in de grepen van de bak.

Ook inzetbakken en vakverdeelstrips passen perfect in de euronorm cateringbak. Inzetbakken worden veel gebruikt voor de verschillende soorten bestek. Bij een afname vanaf 10 stuks, maken wij uw ideale vakverdeling op maat.

cateringbakken

Tip: Transportrollers verlichten uw werk

Voorkom overbelasting en bespaar tijd met bijpassende euronorm transportrollers. Door uw bakken op een transportroller te plaatsen, rijdt u moeiteloos een stapel bakken met borden, bestek, glazen en etenswaren in één beweging naar uw wagen of naar de bestemming. Voor aanvang van het evenement kunt u de bakken geordend klaar zetten op een transportroller met een bepaalde kleur, zodat u in één oogopslag ziet welke producten het betreft of voor welke klant ze bestemd zijn. norah plastics

Gerelateerde pagina’s