Kunststof bakken

Voor iedere logistieke toepassing de juiste bak.
Bent u op zoek naar een bak van stevige materiaal dan kunnen onze kunststof bakken de perfecte uitkomst bieden. Norah Plastics heeft al jarenlange ervaring met kunststof en plastic bakken, wij denken graag met u mee voor de beste oplossing. Door onze specialisatie in maatwerk en een uitgebreid assortiment stapelbare en nestbare euronorm bakken, zit er altijd wel iets voor u tussen. 

Wat zijn Euronorm bakken?
Veel van onze kunststof bakken en kratten zijn in Euronorm formaat. Euronorm is een basismaatvoering die de standaard is in heel Europa. Deze is afgeleid van de moduulmaat 600 x 400 mm, de Europallet 1200 x 800 mm en de rolcontainer van 800 x 600 mm. De maatvoering is afgestemd op het vervoer met vrachtwagens. Het gebruik van Euronorm bakken kan forse besparingen opleveren in de logistiek van uw bedrijf.

 

Normbox stapelbare bakken

 

De keuze voor een stapelbare bak kan een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf. Ze zijn ruimtebesparend doordat deze Euronorm bakken eenvoudig op elkaar te stapelen zijn. Ze zijn met hun kilogewicht in liters tot 2 meter hoog te stapelen in een vrachtwagen.

Gaat u stapelbakken kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. De stapelbare bakken van Norah Plastics vormen het meest complete assortiment aan opslag- en transportbakken. Geschikt voor o.a. persluchtflessen, voedingsmiddelen en machineonderdelen.

Kenmerkend aan de kunststof stapelbak van Norah is de kwaliteit. Onze Normbox bakken zijn bijna onbreekbaar, daarom zijn ze uitermate geschikt voor industrieel gebruik en andere uitdagende omstandigheden. Het is dus een zeer duurzame en milieubewuste optie. Helemaal als u kiest voor de E-line Normbox, deze is vervaardigd uit duurzaam gerecycled materiaal.

Beschikbare accessoires:

 • Verschillende typen deksels
 • Schuiminterieurs
 • Vakverdelingen

  Wilt u iets anders? Wij denken graag met u mee!

  stapelbakken

  Nestbare bakken

   

  Bij distributie of opslag adviseren we ruimtebesparende nestbare bakken. Vooral wanneer voor retourvolume vracht betaald wordt.
  Norah Plastics heeft een grote keuze aan nestbare bakken en kratten zoals distributiebakken, draaistapelbakken, beugelbakken en opvouwbare bakken.

  Nestbare distributiebakken
  Zoekt u een duurzaam alternatief voor kartonnen dozen dan biedt de nestbare distributiebak de ideale oplossing. Perfect voor het vervoeren van uw producten tussen winkels, distributiecentra of groothandel.

  Draaistapelbakken
  Draaistapelbakken zijn naast nestbaar ook stapelbaar door de kunststof bak 180 graden te draaien. Dit maakt de bak voor velen toepassingen geschikt. Te gebruiken bij het sorteren of verzamelen van producten of tijdens transport of opslag.  De draaistapelbak is uitermate geschikt voor automatische transportsystemen door de gladde (en evt. versterkte) bodem.

  Beugelbakken
  Onze draaibeugelbakken zijn eenvoudig stapelbaar door de beugels naar binnen te klappen. De bakken kunt u nestbaar maken door de beugels naar buiten te scharnieren. Boven uw hoofd zijn ze in één beweging eenvoudig op elkaar te zetten.

  Opvouwbare bakken
  Extra ruimte nodig? Lege opvouwbare bakken en kratten nemen weinig ruimte in beslag en zijn eenvoudig in te vouwen. Norah Plastics heeft opvouwbare bakken zowel met geperforeerde als gladde, gesloten zijwanden.

  Draai-stapelbak blauw

  Gerelateerde pagina’s