Stapelbare bakken

Gaat u stapelbakken kopen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Stapelbare plastic bakken bieden vaak de beste oplossing voor opslag en transport van diverse materialen.

Kenmerkend voor Engels stapelbakken: hoog draagvermogen en stapelbare belasting gestandariseerde afmetingen compleet programma met volumes van 2 tot 175 liter uit food grade of recyclede kunststof licht, glad = gebruiksvriendelijk uitgebreid assortiment accessoires.
Door de gestandariseerde buitenmaten van de euronorm plastic bakken stapelen ze efficiënt op pallets, rekken en andere euronorm bakken en realiseren zo de meest efficiënte wijze van transport en opslag.

Euronorm stapelbakken zijn met hun kilogewicht in liters tot 2 meter hoog te stapelen in de vrachtwagen. Verder is er een uitgebreid assortiment accessoires; deksels, interieurs zoals vakverdelingen en schuiminterieurs en nog veel meer. (norah plastics)

Distributiebakken

Kunststof distributiebakken worden gebruikt voor het veilig vervoeren van uw producten tussen winkels, distributiecentra of groothandel. Met name waardevolle goederen zoals: medicatie, elektronica, sieraden en kleding worden vervoerd in deze distributiebakken. Ze zijn het veilige, sterke en duurzame alternatief voor kartonnen dozen. Omdat ze meermaals inzetbaar zijn, verdienen ze zichzelf na vijf retourtransporten al terug.

Het grote voordeel van distributiebakken is dat ze in lege toestand in elkaar genest kunnen worden. Dit levert een aanzienlijke besparing in ruimte en kosten bij transport en opslag dat kan oplopen tot 65%. Ook bakken met verschillende bakhoogtes zijn onderling uitstekend nestbaar. Door de robuustheid van onze distributiebakken is de inhoud goed beschermd tegen transportschade. Zo is er zelfs een serie distributiebakken, die ontworpen is voor het transport van gevaarlijke stoffen. (ADR)

Het deksel, bij een distributiebak, bestaat uit 2 dekselhelften, die vastzitten aan de bak en dus niet verloren kunnen gaan. Dit deksel is eenvoudige verzegelbaar met een insteekverzegeling of een staartverzegeling, zodat u in één oogopslag kunt zien of dat iemand bij de inhoud is geweest. In gesloten toestand kan men eenvoudig stapelen op de stevige robuuste deksels.

Om ervoor te zorgen dat de dekselkisten of distributiebakken op de juiste bestemming aankomen en informatie over de inhoud duidelijk is, zijn er diverse plaatsen op de bakken voorzien voor etiketten, stickers of documenthoezen. Vanwege zogenaamde stickervlakken, met een ruwe structuur, kan de sticker na gebruik weer eenvoudig worden verwijderd.

Gerelateerde pagina’s