Schokbestendige waterdichte koffer

Kunststof koffers

Bij Norah Plastics bieden wij een breed scala aan robuuste kunststof koffers aan waarmee uw spullen zonder schade van A naar B verplaatst kunnen worden. Naast de diverse mogelijkheden die we met ons huismerk Euroline hebben, beschikken wij ook over heavy duty koffers, maatwerk flightcases en presentatiekoffers.

Euroline stapelbare koffers

Onze stapelbare kunststof koffers zijn verkrijgbaar in diverse maten en altijd euronorm. Koffers in euronorm formaat zijn een slimme keuze als u kosten wil besparen in uw logistieke proces. Op zoek naar een ander formaat? Ook dat is geen probleem, wij helpen u graag verder.

Naast de normale Euroline koffers, hebben wij deze ook in E-line variant. E-line betekent dat de koffers zijn gemaakt van duurzaam PP regranulaat. Dit is herkenbaar aan de groene opdruk op de e-line kunststof koffers.

Productiekenmerken:

  • Eenvoudig af te sluiten door snapsluiting
  • Stapelbaar
  • Geschikt voor industrieel gebruik
  • Licht en betaalbaar
  • Voorzien van scharnierverstevigingen
  • Uit te breiden met (schuim)interieurs en vakverdelingen

 

 

Meer mogelijkheden

Zijn onze stapelbare kunststof koffers niet wat u zoekt dan bieden wij uiteraard meer mogelijkheden.

Presentatiekoffers/showcases
Koffers van duurzaam PP in verschillende maten en twee varianten. Een lichtgewicht showcase en een robuustere serie koffers met geïntegreerd handvat. Ook te voorzien van maatwerk (schuim)interieurs. Het zijn goedkope maar toch stevige koffers. 

Heavy duty koffers
Voor extreme (weers)omstandigheden hebben wij schokbestendige waterdichte koffers. Deze koffers bieden bescherming tegen water en stof en zijn IP67 gecertificeerd. De heavy duty koffer is verkrijgbaar met blokschuiminterieur of zonder maar met maatwerk zijn er ook andere mogelijkheden. 

Flightcases
Flightcases worden speciaal op maat gemaakt uit Aircell platen. Het zijn lichtgewicht koffers die worden voorzien van o.a. wielen, sluitingen, schuiminterieur of lades. Het voordeel van het kunststof plaatmateriaal zit hem in de verhouding gewicht – belastbaarheid. Bij een dikte van 15 mm zijn de platen belastbaar tot maar liefst 2 ton!

 

Schokbestendige waterdichte koffer

Gerelateerde pagina’s