Ecosort afvalbakken voor afvalscheiding
Kantoormodule afvalfracties
Stevige pedaalemmers grijs

Afvalbakken

Bent u op zoek naar een passende afvalbak?

Norah biedt een zeer breed assortiment, kwalitatief hoogwaardige afvalbakken, zoals: afvalkorven, pedaalemmers (HACCP), multi-fractie afvalbakken, modulaire afvalstations en afvalbakken voor openbare ruimtes. De afvalbakken zijn allen breed inzetbaar zoals bijvoorbeeld op scholen, kantoren en bij evenementen, Norah heeft voor elke omgeving de juiste oplossing.

Inzamelkorven

Onze inzamelkorven zijn zeer robuust en voelen zich evengoed thuis op school en kantoor als op straat. Ze zijn met name bedoeld voor het inzamelen van papier en glas en zijn makkelijk te stapelen. Leeg zijn ze nestbaar en nemen weinig ruimte in. De korf kan voorzien worden van een sticker, bedrukking, deksel of hengsel.

Pedaalemmers (HACCP)

Pedaalemmers hebben als groot voordeel dat u ze niet aan hoeft te raken tijdens het weggooien van uw afval. U kunt de deksel openen met uw voet waarna de deksel vanzelf weer sluit. Hierdoor ontstaan er geen nare geurtjes en blijven uw handen schoon. Norah heeft naast metalen pedaalemmers ook een ruim assortiment kunststof afvalbakken, die elk, door hun gladde oppervlak, gemakkelijk schoon gehouden kunnen worden.

Eco-Module

Bij Eco-modules kies je zelf het aantal fracties en de inhoud die je nodig hebt. Zo kun je voor elke plek een optimale afvalbak samenstellen. De twee basiselementen zijn de ombak met 18 liter inhoud en een ombak met 40 liter inhoud. Beide eenheden zijn stapelbaar, en indien gewenst, koppelbaar in zowel de breedte als in de hoogte. U kunt kiezen voor inzetemmers of een kantelbak of een combinatie daarvan. Daarnaast zijn de bakken verkrijgbaar in diverse kleuren en uitbreidbaar met diverse accessoires zoals wielen, deksels, onderzetwagens, afvalzakjes, inhangbakjes enz.
Uw vertrouwelijke documenten zijn veilig te scheiden door middel van de modules met papiersleuf en slot.

Multi-fractiemeubels

Het is steeds normaler geworden om ons afval te scheiden. Papier, glas, plastic en restafval worden niet langer bij elkaar in de vuilnisbak gedaan. Norah heeft een serie betaalbare en robuust uitgevoerde kunststof afvalbakken waarmee u uw afval makkelijk gescheiden kunt inzamelen. U kunt daarbij kiezen tussen losse, en multi-fractie meubelen. Elk meubel biedt ruime keuze in bijvoorbeeld kleur, bedrukking, stickers, deksels en aantal fracties. Zo kunt u voor elke toepassing een optimale keuze maken.

Afvalbakken voor openbare ruimtes

Een goed geplaatste afvalbak zorgt voor een schone omgeving. Hierbij kunt u denken aan strategische plaatsen in een park, langs een looproute, of bij de ingang van een gebouw, zoals sporthal, gemeentehuis of kantoorpand.

De Norah afvalbakken hebben een functioneel ontwerp, zijn makkelijk te legen en kunnen indien gewenst bedrukt of bestickerd worden. Naast onze standaard afvalbakken biedt Norah ook maatwerk oplossingen. 

Meer weten over wat Norah voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze! norah plastics herentals

ecomodules gestapeld
Ecosort afvalscheiding vuilnisbakken

Gerelateerde pagina’s