Kunststof rek catering
Rea kunststof rek
Kunststof rek zwembad

Kunststof rekken

Onze Kunststof rekken zijn licht van gewicht, erg sterk en stabiel, hygiënisch, eenvoudig reinig baar en hebben een lange levensduur. Doordat de stellingen in het geheel gemaakt worden van slagvast kunststof materiaal, hebben ze geen last van roest en zijn ze uitstekend bestand tegen vocht.

De kunststof stellingen kunnen worden ingezet binnen het temperatuurbereik van -40 °C tot +80°C en zijn bestand tegen zouten en zuren uit levensmiddelen. Door de gladde ribloze afwerking, zijn ze zeer hygiënisch en voldoen ze aan alle HACCP richtlijnen voor voedselveiligheid.

De stellingen zijn sterk en stabiel, ze kunnen een draaglast aan van 200 kg per strekkende meter schap. Hiervoor zijn ze getest door RWTÜV en voorzien van het GS-teken, waardoor u verzekerd bent van een veilig product.

Wij hebben een aantal samenstellingen van rekken direct voor u klaar staan, maar u kunt ook een stelling volgens u behoefte samenstellen. Wanneer deze geleverd worden zult u ervaren dat ze zeer eenvoudig te monteren zijn.  Naast stellingen, leveren we werktafels, bakkenwagens, schalenwagens, uitvaartproducten en recreatieve producten die gemaakt zijn van ons kunststof stellingensysteem.

Alle systemen kunnen verrijdbaar worden geleverd. Afhankelijk van product en toepassing, komen een aantal gaffels en wielen in aanmerking. Onder Euro stellingen worden in de regel RVS gaffels met Nylon wielen gemonteerd. Gastro stellingen, bakken-, schalen- en afruimwagens hebben over het algemeen kunststof gaffels met wielen voorzien van een geluidsarm, streeploos rubber loopvlak.

Naast toepassingen in voedingssectoren, heeft Engels een uitgebreid assortiment opslagmiddelen van ditzelfde systeem, voor gebruik in zwembaden, sportaccommodaties, fitness-, recreatie- en revalidatiecentra.

Vragen? Neem gerust contact met ons op.

 

kunststof rek met zwembadmateriaal

Gerelateerde pagina’s